メッセージコンテストについて

2015.06.01

The Message Contest for Junior High School students will be held on September 13. You can download the details about the contest, the entry sheet, and the judging criteria.
We hope many students will have this chance to enjoy speaking English.
You can download the recitation material by opening the other window. (メッセージコンテストの課題文)