2015年度 メッセージコンテスト結果

2015.09.17

On September 13, junior high students from all over Chiba Prefecture and Tokyo gathered for the Third Annual Message Contest. It was exciting to see so many students who love English and speak so well! The level of the students is getting higher every year. We, at Wayo would like to thank all of the students, teachers, and parents who joined the contest. We hope to see you at next year's contest or someday in the future.

You may see the reults of the contest by clicking on the PDF link below.